0590 44 924, 051 494 217 info@eleon.si

Storitve

Računovodstvo Ne izgubljajte dragocenega časa in ne tvegajte pri Vaših finančnih vprašanjih. Zagotavljamo vam računovodske storitve z veliko posluha, transparentnega poslovanja in čistimi računi. Vaša poslovna tveganja se bodo zmanjšala in prihranjen čas raje uporabite za razvijanje posla.  
 
Finančno svetovanje Zaupajte nam na področju Vaših financ. Za Vas se poglobimo v finančne izzive. Dovolite nam, da Vam pomagamo s strokovnimi nasveti na poslovnem področju in tudi osebnem. Pomagamo podjetjem, samostojnim podjetnikom, zavodom, društvom in družinskim podjetjem. Nudimo Vam tudi celotno optimizacijo stroškov na poslovni in osebni ravni.  
 
Razpisi Prisluhnemo Vašim podjetniškim idejam in inovacijam, za katere Vi verjamete, da so lahko predmet prijave na razpis pri nas ali na drugih EU območjih. Stojimo Vam ob strani od prvega trenutka in vse do konca, ko se skupaj veselimo Vašega uspeha.  
 
Kadrovska asistenca Za Vas opravimo razgovore s kandidati skladno s profilom, ki ga želite zaposliti. V nadaljevanju uredimo postopek zaposlitve za pričetek delovnega razmerja. Opravljamo tudi letne razgovore z zaposlenimi.  
slide3